Sælg skrabelodder

LodKunne du tænke dig at støtte diabetessagen samtidig med, at du tjener penge til dig selv, klub- eller klassekassen? Det kan du som sælger af skrabelodder for Diabetesforeningen.

Du kan tilmelde dig vores forårslotteri der starter d. 1. marts 2017 og løber til d. 20. juni 2017. 

Du kan både sælge skrabelodder på egne vegne eller som koordinator for en klasse, en klub, en forening, et hold eller lignende.

Meld dig som koordinator for skrabelodssalget (Forår 2017)

Meld dig som skrabelodssælger (Forår 2017)

Hvornår kan jeg sælge skrabelodder?

Salgsperioden starter d. 1 marts til 20. juni 2017

Hvad kan jeg tjene?

Du får som sælger 36% i provision af de skrabelodder, du sælger. Dvs. at for hvert solgt lod á 25 kroner, tjener du 9 kroner til dig selv eller klassen/klubben/holdet. Alt efter om du sælger på egne vegne, eller som en del af et hold går pengene til dig selv eller klassen/klubben/holdet. Sælger du på egne vegne er din provision skattepligtig. Sælger du på vegne af en klasse, klub, forening og lignende er provisionen skattefri.

Hvor mange skrabelodder kan jeg sælge?

Du bestemmer selv, hvor mange lodder du vil forsøge at sælge. Du kan i hele salgsperioden bestille flere skrabelodder og dem du ikke får solgt, skal du returnere ved periodens slutning.

Hvor må jeg sælge skrabelodder?

Du må sælge skrabelodder ved at gå fra dør til dør eller i det offentlige rum, for eksempel foran det lokale supermarked, på bytorve og markedspladser, i gågaden, ved sports- og kulturarragementer, på arbejdspladsen, i klubben eller lignende (enkelte steder kræver dog tilladelse, f.eks. foran et supermarked). Du kan også sælge til venner, familie, naboer, kollegaer osv. 

Informationsark til sælgere

Som sælger kan du med fordel medbringe vores infoark, når du er ude og sælge lodder. Infoarket fortæller kort om Diabetesforeningen, om diabetes i Danmark og om skrabelotteriet.

Hent informationsarket

Hent hjælpearket - Til koordinatorer

Yderligere information

Kontakt Diabetesforeningen på tlf. 63 12 90 17 eller e-mail: skrabelotteri@diabetes.dk

Senest opdateret:
06-01-2016
Sideansvarlig
Sebastian Erbo Hofmann Senior Marketingkonsulent