Fiskeruller med pesto og rødbeder

Varme retter

Fiskeruller med pesto og rødbeder

Ernæringsindhold

Næringsindhold pr. person

1075/255

kJ/kcal

Energi

16

g

Kulhydrat

10

g

Fedt

24

g

Protein

150

g

Frugt/grønt pr. person

5

g

Kulhydrat 100 g


Ingredienser

4 personer

450 g filet af rødspætte, skrubbe eller ising
3 spsk. grøn pesto, f.eks. rucolapesto
1 dl vand, fiskebouillon eller hvidvin
6-8 rødbeder (ca. 600 g)
1 spsk. balsamicoeddike
1 spsk. oliven- eller rapsolie
1 citron
salt, peber

Sådan gør du

Skyl fiskefileterne, og gå dem efter for ben. Smør dem med pesto, krydr med salt og peber, og rul dem fra halen. Læg rullerne i et ovnfast fad, og hæld vand, bouillon eller hvidvin ved. Damp rullerne i ovnen ved 200° C i ca. 20 min. på næstnederste ovnrille.

Skræl rødbederne, skær dem i tynde stave, og læg dem i et ovnfast fad. Halver citronen, skær den i tynde både, og bland med rødbederne. Vend balsamico, salt og peber i, og tilbered rødbederne ved 200° C i ca. 30 min. på næstnederste ovnrille.

Servering

Server fiskeruller med pesto og bagte rødbeder med f.eks. ovnbagte kartofler eller grøntsager.

Du kan servere fiskerullerne på salatbund som en forret.

Beregn to fiskeruller pr. person.

Kål Er Cool Banner

Få en gratis kogebog

Modtag helt gratis kogebogen 'Kål er cool' med opskrifter udarbejdet af Diabetesforeningens diætister.