Brunede kartofler

Varme retter, Tilbehør

Brunede kartofler

Ernæringsindhold

Næringsindhold pr. person

475/325

kJ/kcal

Energi

17

g

Kulhydrat

3

g

Fedt

2

g

Protein

0

g

Frugt/grønt pr. person

13

g

Kulhydrat 100 g


Ingredienser

4 personer

1 spsk. sukker

1 spsk. flydende margarine

1 glas små, kogte og pillede kartofler (ca. 450 g)

sødemiddel svarende til ca. 25 g sukker, gerne flydende

evt. kulør

Sådan gør du

Smelt sukkeret, til det er lysebrunt. Tilsæt margarine.

Skyl kartoflerne med koldt vand, og kom dem i blandingen. Lad det småkoge ved svag varme med låg på i ca. 5 min. Rør nogle gange imens.

Tilsæt sødemiddel og evt. kulør.

Servering

Server brunede kartofler som tilbehør til julemiddagen.

Kål Er Cool Banner

Få en gratis kogebog

Modtag helt gratis kogebogen 'Kål er cool' med opskrifter udarbejdet af Diabetesforeningens diætister.