Kebabtortilla

Kolde retter, Madpakker og pålæg

Kebabtortilla

Ernæringsindhold

Næringsindhold pr. person

1225/275

kJ/kcal

Energi

35

g

Kulhydrat

10

g

Fedt

14

g

Protein

35

g

Frugt/grønt pr. person

22

g

Kulhydrat 100 g


Ingredienser

4 personer

100 g friskost naturel med højst 17 % fedt

1 spsk. rød pesto

½ rød peberfrugt (ca. 90 g)

100 g oksekebab

50 g rucolasalat

4 fuldkornstortilla (ca. 280 g)

Sådan gør du

Rør friskost og pesto sammen. Skær peberfrugten i tynde strimler. Smør hver tortilla med pestoblandingen. Fordel peberfrugt, kebab og rucola ovenpå.

Rul hver tortilla stramt sammen, og pak den ind i husholdningsfilm eller madpakkepapir.

Servering

Server tortilla med kebab som madpakke, f.eks. med grøntsagsstave til.

Oksekebab forhandles i større supermarkeder.

Alternativ

Andre salattyper kan anvendes.

Pitabrød kan anvendes.

Andre typer pålæg kan anvendes, f.eks. roastbeef.

Kål Er Cool Banner

Få en gratis kogebog

Modtag helt gratis kogebogen 'Kål er cool' med opskrifter udarbejdet af Diabetesforeningens diætister.