Petra, Jordan, rejser

Vindere af lotteriet

Hvordan ville du reagere, hvis du vandt hovedpræmien i Diabetesforeningens skrabelotteri? Læs om Annie, der vandt en bil sidste forår og se listen over tidligere vindere.

Annie vandt en bil i Diabetesforeningen skrabelotteri

Min mand troede, jeg lavede sjov.

Da Diabetesforeningens skrabelod viste tre Toyota-logoer, havde Annie Steenfeldt svært ved at tro det. Men den var god nok! Hun var den heldige vinder af hovedgevinsten i Diabetesforeningens forårslotteri – og den 13. september modtog hun en spritny Toyota Yaris, der allerede har fået en del kilometer i hjulene.

Da Annie Steenfeldt fandt 12 skrabelodder fra Diabetesforeningen i sin postkasse, var hun ikke i tvivl om, at hun ville betale for dem. På lodderne stod der, at man ved køb af lodderne er med til at støtte forskning i diabetes – en sag, Annie Steenfeldt og hendes mand har meget tæt inde på livet.

– Min mand Svend Erik fik konstateret type 1-diabetes for fem år siden, så vi lever jo med det 24/7. Vi ved efterhånden meget om det, men diabetes kan stadig være et svært regnestykke. Det kan dagligt overraske, hvordan det lige fungerer. Vi ved, hvor meget Diabetesforeningen kæmper for alle, der har diabetes, og foreningen og forskningen gør et fantastisk arbejde, så jeg kunne slet ikke drømme om ikke at støtte det, siger Annie Steenfeldt.

Diabetesforeningen kæmper blandt andet for lige adgang til diabetesteknologi, så alle med diabetes kan få adgang til det udstyr, der hjælper dem til det bedste liv med diabetes. Netop diabetesteknologi er også et område, der betyder meget for Annie og Svend Erik Steenfeldt.

– Svend Erik bruger stadig fingerprikker og teststrimler, men det står højt på ønskelisten at få en sensor. Det ville helt sikkert blive nemmere at styre hans blodsukker med en sensor, og det ville hjælpe gevaldigt på livskvaliteten.

Vær med: Gevinster for over en 1 mio. kr.

I Efterårslotteriet 2022 er der mere end 7.800 gevinster på lodderne til en samlet værdi af over 1,2 mio kr. Hovedgevinsten er en Toyota YARIS Hybrid til en værdi af 198.990 kr. Derudover kan du også vinde en drømmerejse til en værdi á 50.000 kr. fra Apollo, ferieophold fra Sol og Strand, et årsforbrug af frugt og grønt fra Aarstiderne og mange andre gevinster.

De vandt i Diabetesforeningens lotterier

    De vandt i Diabetesforeningens lotterier
  • 2023: Lykkenummervinder i Efterårslotteriet 2023

    + -

    Kim fra Vordingborg var den heldige vinder i efteråret 2023. Han skal nu på ophold med Small Danish Hotels. Gavekortet er på 5.000 kr.  

  • 2022: Vinder af lykkenummer Efterårslotteri 2022

    + -

    Anni fra Glesborg vandt lykkenummerkonlurrencen i Efterårslotteriet 2022. Hun har vundet et gavekort til Small Danish Hotels på 5.000 kr. 

  • 2022: Børnebørnene gav gevinst

    + -

    Kirsten Nielsen troede ikke rigtig på det, da hun fik beskeden om at hun havde vundet et rejsegavekort på 50.000 kroner i Diabetesforeningens lotteri. Men den er var god nok.

    - Jeg siger aldrig nej til at købe et lod, når der kommer børn. Det nænner jeg simpelthen ikke, siger Kirsten Nielsen, der er 66 år og frisør fra Hobro.  

    Gennem årerne er det blevet til mange købte lodder, blandt andet fordi familien tæller intet mindre end 18 børnebørn.

    Vinderloddet blev også købt af et af børnebørnene, der var ude at sælge lodder fra Diabetesforeningen for deres lokale fodboldklub.

    - Børnebørnene gør en stor ting ved at banke på dørene og arbejde for en god sag. Så jeg synes, at det også er en god gerning at hjælpe dem til at få solgt så mange lodder som muligt, siger Kirsten Nielsen.

    Og rejsegavekortet var den helt rigtige gevinst.

    Støtte og god oplevelse
    - Vi rejser næsten altid to gange om året. I sommer har vi været i Tyrkiet og til vinter tænker jeg vi skal bruge rejsegavekortet på en tur til Thailand, siger Kirsten Nielsen, der først troede, at hun havde vundet en kogebog. Så overraskelsen var stor og det sammen glæden i hjemmet i Hobro, da det gik op hende, at det var et rejsegavekort.

    Kirsten Nielsen driver sin egen frisørsalon i hjemmet og har lige holdt 25-års jubilæum. Tidligere havde hun mange ansatte, men i dag er hun bare sig selv. Det giver også mere tid til alle det kreative hobbyarbejde.

    - Jeg syr og hækler og strikker og laver alt muligt håndarbejde, men jeg regner nu også med at blive ved i frisørsalonen lidt endnu, fortæller hun.

    Der er ingen med diabetes i Kirsten Nielsens familie har diabetes. Men hun støtter gerne både sagen og Diabetesforeningen og dermed penge til forskning og medlemsaktiviteter. Og så selvfølgelig børnebørnene. Kan hun give en hånd til at de taget det med at støtte en god sag med sig videre i livet, gør hun det med glæde.

  • 2022: Stort tillykke til lykkenummervinderen

    + -

    Lene fra Trige vandt lykkenummerkonkurrencen i foråret 2022. Hun glæder sig til at komme på Small Danish Hotels-ophold.

  • 2021: Lykkevinder inviterer på familiehygge med hotelophold

    + -

    Lene Bønnerup, Stenvad, vandt gavekort på 5.000 kr. til Small Danish Hotels i lykkenummerkonkurrencen i Diabetesforeningens efterårslotteri 2021. Vindernummeret var på et skrabelod, hun købte af to piger, der solgte lodder for at støtte en klassekammerat med type 1-diabetes. Gevinsten giver weekendhygge med børn og svigerdatter.

    For 48-årige Lene Bønnerup er det vigtigt at støtte gode formål. Hun har i mange år spillet med i skrabelotteriet, når børn og unge sælger lodder for Diabetesforeningen for at hjælpe børn med diabetes, mens de tjener gode penge til dem selv eller fælleskassen i deres klasse eller sportsklub. Heldet var med hende, efter hun i efteråret købte skrabelodder af to piger, der ringede på døren for at støtte en klassekammerat, der har type 1-diabetes.

    Det fandt Lene Bønnerup ud af, da hun i det nye år blev ringet op af Diabetesforeningen med nyheden om, at hun netop var udtrukket som vinder af lykkenummerkonkurrencens gavekort på 5.000 kr. til Small Danish Hotels. Overraskelsen var derfor ekstra stor.

    – Hvor er det lækkert, jeg har vundet så fin en præmie! Og så er det sjovt, at det er, fordi jeg har lært pigerne og deres mor at kende. De er nemlig helt vilde med heste, så vi faldt i snak, da jeg sidste år søgte lidt hjælp til at passe mine ponyer. Det ville de gerne, fortæller Lene Bønnerup.

    At vi alle kan have brug for hjælp, er hun meget bevidst om. Og støtten til diabetessagen betyder noget ganske særligt.

    – Diabetes er en træls sygdom. Min mor havde type 2-diabetes, og det har min svigermor og en bekendt også. Jeg synes, at pengene går til et rigtig godt formål. Især støtten til børn med type 1-diabetes og deres familier. Dem vil jeg gerne hjælpe, siger Lene Bønnerup.

    Vandland og wellness
    Den glædelige nyhed om gevinsten delte Lene Bønnerup straks med sin datter, søn og svigerdatter, og inviterede dem på forlænget weekend med familiehygge. Hun vil finde et hotel på vestkysten, hvor der er wellness og vandland i nærheden.

    – Vandland er lige noget for de unge mennesker, og wellness, det kan vi alle sammen bruge. Vi glæder os rigtig meget til at ses og få et pusterum med nogle gode dage sammen. Og pigerne, der solgte mig vinderloddet, har faktisk tilbudt at passe mine heste imens, fortæller Lene Bønnerup.

    Stort tillykke til vinderen.

  • 2021: Apollo-vinder: ’Vi har aldrig vundet noget så stort før’

    + -

    I Efterårslotteriets ekstrakonkurrence blev Poul Gregersen, Allested-Vejle, udtrukket som den heldige vinder af et rejsegavekort på 15.000 kr. til Apollo. Det vil han og hustruen nyde på ferie i Vestjylland.

    - Vi tænkte: Det kan ikke være rigtigt. Vi har aldrig vundet noget så stort før. Det var en glædelig overraskelse, fortæller Poul Gregersen om han og hustruen Elses reaktion, da de fik besked om, at han havde vundet ekstrakonkurrencen i Efterårslotteriet.

    Fordi han havde betalt sine medlemslodder inden den 6. oktober, deltog han automatisk i lodtrækningen om et Apollo-gavekort til en værdi af 15.000 kr. Den store gevinst vil de fejre med en ekstra god middag, når hele familien kommer på besøg i julen.

    Ægteparret er ivrige læsere af nyt om diabetes i medlemsbladet og nyder godt af Diabetesforeningens mange koge- og bagebøger, som Poul fortæller, de netop har bestilt nye af:

    - Vi går op i at spise sundt og varieret. Det har vi gjort i alle de 22 år, jeg har haft type 2-diabetes. For jeg holder på, at man ikke skal udfordre skæbnen med dårlig kost, som mange ellers gør. Vi hjælper dem, vi kan, og derfor siger jeg altid ja tak til at deltage i lotteriet og få lodderne sendt hjem til mig. Støtten til diabetessagen er jo til min egen gavn også. Og det er især fornuftigt, at den også går til forskning i diabetes, så vi kan hjælpe andre til at slippe for sygdommen i fremtiden.

    Oplevelsesferie i vestjysk natur

    Parret er folkepensionister med forkærlighed for hjemlige, naturskønne oplevelser af den slags, deres nysgerrighed fører til på køreture rundt i landet. Derfor vil de bruge gevinsten på en sommerferie i det vestjyske.

    - Der er mange ting, vi godt kunne tænke os at se. Især Fiskeri- og Søfartsmuseet i Esbjerg. Det har vi talt om i mange år, men ikke nået det. Og så er vi meget naturmennesker og nyder ikke at planlægge alting. Når vi skal se noget, kører vi altid i god tid, for vi tager hele tiden afstikkere for at udforske området. Vi elsker alt, naturen har at byde på, fra gåture i skovens ro til synet af sandet, der flytter på sig langs vestkysten, fortæller Poul Gregersen.

  • 2021: Vinder af ekstrakonkurrence, julen

    + -

    Vinderen af julens ekstrakonkurrence i Diabetesforeningens Efterårslotteri 2021 er nu blevet udtrukket.

    Poul Erik Nielsen fra Skælskør blev den glade vinder af et rejsegavekort på 3.000 kr. til Happydays.

    Han deltog automatisk i lodtrækningen ved at betale sine lodder senest den 6. december.

    Stort tillykke til vinderen.

  • 2021: Lykkenummervinder vil genopleve ungdomsminder med hotelophold

    + -

    Jakob Christensen blev udtrukket som den heldige vinder af Forårslotteriets lykkenummerkonkurrence. Gavekortet, på 5.000 kr. til Small Danish Hotels, vil han og hustruen nyde med hotelophold i Køge og gensyn med ungdomsårenes nabolag.

    49-årige Jakob Christensen spiller altid med i skrabelotteriet for at støtte diabetessagen. Det har han gjort, lige siden han blev medlem, efter han som 37-årig fik diagnosen type 1-diabetes. Det udtrukne lykkenummer, som han havde registreret på Diabetesforeningens hjemmeside, var på et af de lodder, han altid får tilsendt i en lodbog fra Diabetesforeningen med tilbud om at købe den til en god pris.

    Gevinsten, et gavekort på 5.000 kr. til Small Danish Hotels, var en kærkommen overraskelse. Oven på lang tids nedlukning af samfundet trænger han og hustruen Pia til nye oplevelser i andre omgivelser end de hjemlige i Brovst.

    – Det er dejligt. Vi har jo været isoleret i store perioder det sidste halvandet år. Så vi glæder os til at komme ud at se lidt igen, siger Jakob Christensen.

    At støtte diabetessagen er både årsagen til hans medlemskab af Diabetesforeningen, og at han altid spiller med i skrabelotteriet, fortæller han:

    – Da jeg fik type 1-diabetes, blev jeg opmærksom på, hvor træls det er at være diabetiker, hvor dyrt det er for samfundet, og hvor vigtigt et arbejde, Diabetesforeningen udfører, ikke mindst politisk for at alle får det bedste udstyr til behandling af deres diabetes. Min egen er velreguleret, så jeg har ikke haft brug for ekstra hjælp, men jeg tænker meget på, hvor hårdt det må være for børn og teenagere at vokse op med type 1-diabetes.

    Hotelophold med ungdomsminder

    Jakob Christensen og hustruen har kendt hinanden fra barnsben og dannet par i 30 år, lige siden de blev kærester i 2. g og efter gymnasiet flyttede sammen. Først i København og dernæst på Stevns. Derfor vil de bruge gavekortet på et ophold på Hotel Niels Jul i Køge, hvorfra de kan besøge deres gamle nabolag.

    – Vi har altid været glade for den gamle købstad, og Niels Jul er et hyggeligt hotel, der ligger centralt ned til havnen. Så vil vi tage til Frederiksberg, Amager og på Stevns, og se hvor vi boede, da vi var unge. Og nyde Bøgeskoven ved Gjorslev Gods på Stevns. Den er så flot om foråret, siger Jakob Christensen.

  • 2021: Vinder af ekstrakonkurrence, forår

    + -

    Den heldige vinder af ekstrakonkurrencen i Diabetesforeningens Forårslotteri 2021 er fundet.

    Det blev Gert Petersen fra Taastrup, der deltog i ekstrakonkurrencen ved at betale sine lodder senest den 6. april 2021. Gert har vundet et rejsegavekort til Apollo til en værdi à 15.000 kr.

    Stort tillykke til vinderen.

  • 2020: Medlem blev bilvinder i Jubilæumslotteriet

    + -

    Jørgen fra Haderslev blev den glade vinder af hovedpræmien, en Renault Clio, i efterårets Jubilæumslotteri. Nu er det store Forårslotteri i gang.

    Jørgen har igennem en lang årrække været medlem af Diabetesforeningen, og han spiller regelmæssigt med i lotteriet. Jørgen spillede også med i Jubilæumslotteriet 2020, og denne gang tilsmilede heldet Haderslev. Jørgen skrabede tre ens Renault-logoer og blev dermed den heldige vinder af en ny bil.

  • 2020: Ægtepar vil tage på drømmerejse til Jordan

    + -

    Steen og Anette fra Lolland vandt Jubilæumslotteriets rejsegavekort på 50.000 kr. til Apollo. Vinderloddet købte Steen som medlem af Diabetesforeningen. Sammen vil ægteparret nyde deres otium med stor opdagelsesrejse i Jordan.

    – Det kom som en kæmpe overraskelse! Vi har aldrig vundet noget så stort før, siger Steen, den glade vinder af rejsegavekortet i Diabetesforeningens Jubilæumslotteri.

    Derfor havde de svært ved at tro deres egne øjne, da de så de tre Apollo-logoer.

    – Vi har spillet lotto, lige siden det blev introduceret, og det højeste, vi nogensinde har vundet, er 112 kroner. Så vores første tanke var, at det garanteret var noget, der blev sat ind i en pulje og så trukket lod. Men så ringede vi til jer og fik at vide, at den var god nok, fortæller Steen.

    Vinderloddet havde Steen købt i Diabetesforeningen. Som mangeårigt medlem spiller han gladeligt med i skrabelotteriet og sagde derfor ja til at modtage lodder, da han blev ringet op.

    I Indiana Jones’ fodspor

    Steen og Anette er lige blevet folkepensionister og vil nyde deres otium med opdagelsesrejser til nye spændende rejsemål. Selv om de må udskyde rejseplanerne på grund af coronasituationen, faldt gevinsten på et tørt sted. Efter mange afteners overvejelser har de valgt at tage på drømmerejse til Jordan, hvor de især glæder sig til at opleve et af verdens syv nye vidundere: den skjulte oldtidsklippeby Petra:

    – Det er den med de 40 meter høje kæmpemæssige udhugninger i klipperne, som er med i ”Indiana Jones og det sidste korstog”, hvor de rider hen til den gennem kløften, fortæller Steen.

    Ægteparret rejser altid på egen hånd, når de udforsker verden. Derfor er de særligt glade for, at gavekortet er fra Apollo. For her kan de skræddersy drømmerejsen.

    – Det er det gode ved Apollo. Vi bestemmer selv, hvor vi vil hen, og så arrangerer de det hele for os. Det passer os perfekt, siger Steen.

  • 2020: Jubilæumsnummer sender ægtepar på kroophold

    + -

    – Hvor er det dejligt. Vi har aldrig vundet før, fortæller Villy fra Asnæs, vinderen af efterårets jubilæumsnummerkonkurrence. Gevinsten, et gavekort på 5.000 kr. til Small Danish Hotels, vil han sammen med sin hustru bruge på ophold på Gram Slotskro.

    78-årige Villy har været medlem af Diabetesforeningen, lige siden han i 2015 fik konstateret type 2-diabetes. Sammen med hustruen Lotte spiller han altid med i skrabelotteriet, men først i efteråret havde de heldet med sig. Overraskelsen var derfor stor, da deres nummer blev udtrukket i jubilæumsnummerkonkurrencen. Gavekortet vil pensionistparret bruge på at forkæle hinanden med et ophold på Gram Slotskro.

    – Vi er så glade for, at netop vores nummer blev udtrukket. Det er første gang, vi har vundet, fortæller Villy og tilføjer, at de ikke helt turde tro på det, før de modtog gavekortet.

    Vinderloddet var med i en lodbog, som parret plejer at få tilsendt til særlig medlemspris fra Diabetesforeningen. På den måde får de dobbelt så mange lodder og endnu bedre vinderchancer, når de støtter diabetessagen.

    – Vi er glade for at støtte det gode formål. Jeg er så uheldig at have type 2-diabetes. Vi får meget værdifuld viden gennem Diabetesforeningen og læser altid medlemsbladet, når det udkommer, siger Villy.

    Kroophold med alt hvad hjertet begærer

    Vinderglæden blev endnu større, da parret opdagede, at gavekortet kan bruges på Gram Slotskro, hvor de ynder at tage hen.

    – Så går vi tur i parken, der hører til Gram Slot og ser på de mange rododendroner. Og kroens morgenmadsbuffet er bare luksus. Der er alt, hvad hjertet kan begære og lidt til. I det hele taget nyder vi ikke at have nogen forpligtelser og kunne gøre, lige hvad vi har lyst til: Gå til bords og nyde maden eller sætte os ned i haven med en kold drink. Det er bare luksus, fortæller Lotte.

  • 2020: Vinder af ekstrakonkurrencen vil fejre sølvbryllup på luksusferie

    + -

    Henrik Jellev Madsen, Helsingør, blev i efteråret den heldige vinder af et gavekort på 15.000 til Apollo. Gevinsten skal stille rejselysten for familien på fire med sølvbryllupsferie på den anden side af corona.

    – Fantastisk! Det er jeg superglad for! siger Henrik Jellev Madsen, der blev udtrukket som den heldige vinder af et rejsegavekort på 15.000 kr. til Apollo i Jubilæumslotteriets ekstrakonkurrence:

    – Jeg spiller altid med i skrabelotteriet, men har aldrig vundet noget i den størrelsesorden før. Men det er heller ikke derfor, jeg deltager. For det er en god måde at støtte foreningen på. Vi har rigtig meget brug for Diabetesforeningen, siger Henrik Jellev Madsen.

    Selv fik han brug for Diabetesforeningen, da han i 2015 fik konstateret type 2-diabetes. Hovedårsagen var fysisk inaktivitet oven på et jobskifte fra meget aktivt til stillesiddende arbejde 10 år tidligere.

    – Jeg fik et chok, da jeg fik at vide, at det var en kronisk sygdom og ville ønske, at det var blevet opdaget tidligere. Jeg meldte mig straks ind i Diabetesforeningen og fordybede mig i viden om kost og motion på hjemmesiden. I dag er min diabetes velreguleret, fordi jeg foretog en livsstilsændring, fortæller Henrik Jellev Madsen.

    Som medlem modtager han skrabelodderne fra Diabetesforeningen, og ekstrakonkurrencen deltog han i ved at betale sine lodder inden den 4. oktober.

    – Det er lidt sjovt, at jeg har vundet på den måde, for engang fik jeg en rykker, fordi jeg ikke betalte lodderne i tide. Så lige siden har jeg betalt med det samme, så jeg ikke glemmer det, siger Henrik Jellev Madsen.

    Sølvbryllup i det græske øhav

    Rejsegavekortet vil Henrik Jellev Madsen nyde i selskab med sin hustru og to døtre på 15 og 17. De har allerede lagt planer, selv om det på grund af corona er uvist, hvornår de kan tage afsted.

    – Vi håber, at vi til efteråret kan fejre vores sølvbryllup med en uges luksusbadeferie på Kreta eller en af de andre græske øer. At tage ud at rejse er en rar måde at fejre dagen på i stedet for at holde stort kalas. Vi tager på mange forskellige typer ferier, men denne gang vil vi tage på en dags udflugt til Knossos eller en sejltur til Santorini, og så skal resten af ferien nydes ved en swimmingpool med en god bog og nogle gode drinks, fortæller Henrik Jellev Madsen.

  • 2020: Vinder af jubilæumsnummerkonkurrencen, efterår

    + -

    Den heldige vinder af jubilæumsnummerkonkurrencen i Diabetesforeningens Jubilæumslotteri 2020 er nu udtrukket.

    Villy fra Asnæs har vundet et gavekort til Small Danish Hotels på 5.000 kr.

    Stort tillykke til vinderen.

  • 2020: Vinder af ekstrakonkurrence, efterår

    + -

    Den heldige vinder af ekstrakonkurrencen i Diabetesforeningens Jubilæumslotteri 2020 er fundet.

    Det blev Henrik Jellev Madsen fra Helsingør, der deltog i ekstrakonkurrencen ved at betale sine lodder inden den 4. oktober 2020. Henrik har vundet et rejsegavekort til Apollo til en værdi à 15.000 kr.

    Stort tillykke til vinderen.

  • 2020: Vinder af lykkenummerkonkurrencen, forår

    + -

    – Jeg er så glad og helt målløs. Jeg har aldrig vundet noget før, fortæller Karna Christensen, da hun får at vide, at hun er den heldige vinder af lykkenummerkonkurrencen. Vinderloddet var blandt de lodder, hun som medlem af Diabetesforeningen modtager med posten.

    Nu glæder hun sig til at overraske sin mand med den gode nyhed og sammen vælge et spændende rejsemål.

    – Vi har lige fejret vores 23-årsbryllupsdag, så rejsen bliver en god ekstra gave til ham, siger Karna Christensen.

    Det betyder meget for hende, at hun støtter diabetessagen, når hun spiller med i skrabelotteriet, for hun har selv diabetes tæt inde på livet.

    – Jeg går meget ind for at støtte den gode sag. Jeg fik type 2-diabetes i 1988 og har været medlem af Diabetesforeningen lige siden, fortæller Karna Christensen. 

  • 2020: Vinder af ekstra-konkurrence, forår

    + -

    Den heldige vinder blev Hans fra Allinge.

    Hans deltog i ekstrakonkurrencen ved at have betalt for sine skrabelodder inden d. 3. april 2020, og har vundet et rejsegavekort til Apollo Rejser på 15.000 kr.

    Hans blev meget glad for gevinsten.

Uddelte præmier i seneste lotteri

I Diabetesforeningens Forårslotteri 2021 blev der udloddet mere end 6.273 gevinster til en samlet værdi af 944.996 kr. Nedenfor fremgår en specifik opgørelse over udloddede og vundne præmier.

Præmier

Udloddet antal

Vundet antal

Renault Clio V 1,0 Tce 100 Zen i farven Rød Flamme (á værdi 166.700 kr.)

1 stk.

0 stk.

 Rejsegavekort til Apollo Rejser (á værdi 50.000 kr.)

1 stk.

0 stk.

1 års forbrug af frugt og grønt fra Aarstiderne (á værdi 13.572 kr.)

5 stk.

1 stk.

Sol og Strand rejsegavekort (á værdi 6.000 kr.)

8 stk.

2 stk.

Ferieophold fra Happydays (á værdi 3.000 kr.)

10 stk.

1 stk.

Easis gavekurv (á værdi 240,80 kr.) 350 stk. 60 stk.

Gavekort til REMA 1000 (á værdi 200 kr.)

500 stk.

84 stk.

Kogebøger fra Diabetesforeningen (á værdi 80 kr.)

5.400 stk.

483 stk.

Ekstra chance: Small Danish Hotels gavekort (á værdi 5.000 kr.)

1 stk.

1 stk.