Sommersalat Med Hytteost

Sommersalat med hytteost

Ernæringsindhold

Næringsindhold pr. portion (ca. 60 g)

175/40

kJ/kcal

Energi

2

g

Kulhydrat

2

g

Fedt

5

g

Protein

25

g

Frugt/grønt pr. person

3

g

Kulhydrat 100 g


Ingredienser

4 portioner

50 g ærter friske eller frosne (ca. ¾ dl)

5 radiser (ca. 50 g)

½ bundt purløg

½ bæger hytteost (ca. 125 g)

salt, peber

Sådan gør du

Bælg ærterne, hvis de er friske, eller tø dem op.

Skær radiserne i tynde skiver.

Klip purløg fint.

Rør ærter, radiser og purløg sammen med hytteost.

Smag til med salt og peber.

Tip Fx Til Opskrift

Servering

Brug sommersalat med hytteost som pålæg på f.eks. rugbrød, som fyld i et fuldkornspitabrød eller som topping til en kålsalat.

Kål Er Cool Banner

Få en gratis kogebog

Modtag helt gratis kogebogen 'Kål er cool' med opskrifter udarbejdet af Diabetesforeningens diætister.