Rugbrodstoast

Rugbrødstoast

Ernæringsindhold

Næringsindhold pr. person

1575/375

kJ/kcal

Energi

37

g

Kulhydrat

15

g

Fedt

20

g

Protein

65

g

Frugt/grønt pr. person

17

g

Kulhydrat 100 g


Ingredienser

2 personer

4 skiver fuldkornsrugbrød (ca. 180 g)

2 spsk. grøn pesto

1 tomat (ca. 80 g)

1 lille skive kål, f.eks. hvidkål eller spidskål (ca. 50 g)

4 skiver lufttørret skinke, f.eks. serranoskinke (ca. 60 g)

2 skiver ost med højst 17 % fedt (ca. 30 g)

Sådan gør du

Fordel pestoen ligeligt på hver skive rugbrød.

Skær tomaten i skiver og kålen i strimler.

Anret skinke, tomat, kål og ost på 2 af rugbrødsskiverne.

Læg de to andre ovenpå.

Rist dem i en toaster eller en panini-maskine, til brødet er sprødt, og osten er begyndt at smelte.

Servering

Server rugbrødstoast lune eller kolde som frokostret, gerne med gnavegrønt til.

image-text
KEND DINE KULHYDRATER Forside

Kulhydrater og blodsukker

Kend dine kulhydrater er kogebogen, der giver tips til at spise færre kulhydrater og til at vælge kulhydrater af høj kvalitet. Du får 26 lækre opskrifter til inspiration til dagens måltider, udviklet med afsæt i de diabetesvenlige kostråd.

Medlemspris: 69 kr.

Ikke-medlem: 109 kr.
Kål Er Cool Banner

Få en gratis kogebog

Modtag helt gratis kogebogen 'Kål er cool' med opskrifter udarbejdet af Diabetesforeningens diætister.